LedenAdministratie in Excel.

De meest gebruiksvriendelijke administratie!

U schaft het volledige LedenAdministratie pakket nu aan voor slechts €39,- zonder verdere kosten of verplichtingen. Altijd inclusief professionele helpdesk welke 24/7 voor u klaarstaat!

Download onze demo en kies ook voor EasyAdmin!

Download de Demo
   
Direct kopen (€39,-)
LedenAdministratie EasyAdmin
Ervaringen PCMagazine

Gebruiksvriendelijk

De meest gebruiksvriendelijke LedenAdministratie in Excel! Eenvoudig en doeltreffend voor het bijhouden van uw leden en de betaalde/openstaande contributie per lid. Download de demo en laat u overtuigen!

Voordelig

Onze LedenAdministratie onderscheidt zich door een lage éénmalige aanschaf. Compleet pakket zonder bijkomende kosten!
Inclusief gratis ondersteuning van ons support team!

Totaalpakket

  • Leden bijhouden
  • Krachtige rapportages
  • In te richten naar wens
  • Bijhouden contributie
  • Maatwerk mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gratis 24/7 support

Gebruikers

Méér dan 35.000 tevreden gebruikers van EasyAdmin producten!

Lees bovendien de ervaringen van bestaande praktijkklanten en sluit u daarom vandaag nog aan!

Een eenvoudige LedenAdministratie voor verenigingen!

Als vereniging zal je te maken krijgen met de verschillende eisen voor uw administratie. Maar er zijn vele diverse soorten Ledenadministraties te vinden, daarom doet EasyAdmin het nét even iets anders: Bij ons geen abonnement of terugkerende kosten, maar een éénmalige lage aanschaf van het totale Ledenadministratie pakket! Met ons programma kunt u eenvoudig en overzichtelijk voldoen om al uw leden te administreren.

Hoe werkt het?

In de EasyAdmin Ledenadministratie is het dus mogelijk om alle benodigde gegevens eenvoudig bij te houden. Nieuwe leden toevoegen, wijzigen, contributie bijhouden, en alles wordt op een eenvoudige en overzichtelijke manier weergegeven in verschillende rapportages.

EasyAdmin LedenAdministratie beschikt over:

Invoeren van nieuwe Leden, wijzigen van bestaande gegevens, krachtige rapportages welke u dus zelf kunt inrichten, betaalde en openstaande contributie bijhouden en nog vele andere opties die het administreren daarom voor u een stuk eenvoudiger maken!

Een ideale tool voor elke vereniging!

U kunt de demoversie eenvoudig downloaden en zelf een kijkje te nemen. Bekijk ook de verhalen van bestaande klanten uit de praktijk, welke allen tevreden met verschillende EasyAdmin producten werken. Ons ZZP boekhoudprogramma is daarom door PC magazine als volgt omschreven: “Ideaal voor starters en inboeken is een fluitje van een cent”. Download daarom nu de demo en bekijk dus zelf alle voordelen van onze ledenadministratie.

“Ik ben sinds een jaar een tevreden gebruiker van EasyAdmin. Het heeft alle belangrijke boekhoudfuncties in zich.
Daarnaast is de ondersteuning door het team bijzonder goed.
Vorige week had ik een fout gemaakt waardoor sommige functies niet meer werkten, ze hebben het direct opgelost. Alles zonder kosten, zonder gezeur. Waar vind je dat nog?

Een aanrader voor iedere kleine ondernemer!

Hans Vooges, vpmarketing

“Zoekend op het internet naar een boekhoudprogramma ben ik bij Easyadmin terecht gekomen.
Ik zocht eigenlijk naar een programma wat gratis was, maar na het lezen van de klant reacties heb ik EasyAdmin aangeschaft. En ja !! Deze euro’s zijn goed besteed !! Een mooi en makkelijk programma waar je goed mee kan werken.

En de service is echt fantastisch !! Mijn dank !!!

Kees Sikkens, PC Hemrik