Boekhouding voor ZZPers.

De complete ZZP boekhouding van EasyAdmin!

U schaft het complete boekhoudpakket nu aan voor maar slechts €79,- zonder verdere kosten of verplichtingen. Bovendien inclusief 24/7 professionele helpdesk!

Al meer dan 35.000 tevreden gebruikers gingen u voor. Download onze demo en kies dus ook voor EasyAdmin!

Download de Demo
   
Direct kopen (€79,-)
EasyAdmin ZZP boekhouding
Ervaringen PCMagazine

Gebruiksvriendelijk

EasyAdmin, de meest gebruiksvriendelijke ZZP boekhouding! Geen gebruik van moeilijke termen. U voert alleen uw inkomsten en uitgaven éénmalig in. Rapportages en facturen worden daarentegen automatisch voor u gevuld.

Voordelig

Onze ZZP boekhouding onderscheidt zich door een lage éénmalige aanschaf. Compleet pakket zonder verdere bijkomende kosten!
Inclusief gratis professionele ondersteuning van ons support team!

Totaalpakket

  • Facturen en offertes
  • Omzetbelasting rapportages
  • Winst-/Verliesrekening
  • Jaarrapportages
  • Kilometerregistratie
  • Urendeclaratie
  • ProjectAdministratie
  • En nog vééél meer!

Gebruikers

Ondertussen gingen méér dan 35.000 tevreden gebruikers u al reeds voor!

Lees bovendien de ervaringen en reviews van bestaande praktijkklanten en sluit u daarom vandaag nog aan!

EasyAdmin is een boekhouding voor alle ZZP’ers!

Als freelancer zal je te maken krijgen met de verschillende eisen omtrent de boekhouding. Maar er zijn vele diverse soorten boekhoudprogramma’s te vinden, echter doet EasyAdmin het nét even iets anders: Bij ons geen abonnement of terugkerende kosten, maar een éénmalige aanschaf van het totale boekhoudpakket! Met ons boekhoudprogramma is het dus mogelijk om eenvoudig en overzichtelijk te voldoen aan de eisen van de belastingdienst.

Hoe werkt het?

In het boekhoudprogramma is het mogelijk om alle benodigde gegevens eenvoudig bij te houden. Klanten, facturen, inkomsten en uitgaven, alles wordt op een eenvoudige en overzichtelijke manier weergegeven. “Inboeken wordt een fluitje van een cent” (Aldus PCMagazine). Daarom kunnen wij dus EasyAdmin gerust een totaalpakket noemen.

EasyAdmin bedrijfsboekhouding beschikt over de volgende onderdelen:

Klanten en leveranciers (CRM), Facturen en offertes opmaken, Omzetbelasting rapportages, Jaarrapportages, Winst en verliesrekening, Vele krachtige statistieken, Kilometerregistratie, Urendeclaratie, Kas/Bankboek en nog vele andere opties die het boekhouden daarom voor u een stuk eenvoudiger maken!

Een ideale tool voor elke ZZPer!

Er zijn bovendien nog veel meer onderdelen van de boekhouding te vinden in het totaalpakket. U kunt de demoversie eenvoudig downloaden om hier zelf een kijkje te nemen. Bekijk ook de verhalen van bestaande klanten uit de praktijk, welke allen tevreden met EasyAdmin werken. Ons boekhoudprogramma is door PC magazine als volgt omschreven: “Ideaal voor starters, inboeken is een fluitje van een cent”. Van Boekhoudbuddy krijgen we dus zelfs 4 van de 5 sterren! Zij beschrijven de site als volgt: “Op het einde van de rit kunnen we besluiten dat EasyAdmin toch wel een uitgebreid Excel-programma is. Verrassend genoeg is het gebruiksvriendelijk voor het voeren van een boekhouding”. Download de demo en bekijk zelf alle voordelen van ons boekhoudpakket.
Vanaf 2020 veranderd de KOR, in plaats van een korting wordt dit een vrijstelling. Lees hier meer informatie over de veranderingen.

“Ik ben sinds een jaar een tevreden gebruiker van EasyAdmin. Het heeft alle belangrijke boekhoudfuncties in zich.
Daarnaast is de ondersteuning door het team bijzonder goed.
Vorige week had ik een fout gemaakt waardoor sommige functies niet meer werkten, ze hebben het direct opgelost. Alles zonder kosten, zonder gezeur. Waar vind je dat nog?

Een aanrader voor iedere kleine ondernemer!

Hans Vooges, vpmarketing

“Zoekend op het internet naar een boekhoudprogramma ben ik bij Easyadmin terecht gekomen.
Ik zocht eigenlijk naar een programma wat gratis was, maar na het lezen van de klant reacties heb ik EasyAdmin aangeschaft. En ja !! Deze euro’s zijn goed besteed !! Een mooi en makkelijk programma waar je goed mee kan werken.

En de service is echt fantastisch !! Mijn dank !!!

Kees Sikkens, PC Hemrik