Boekhouding voor ZZPers.

De complete ZZP boekhouding van EasyAdmin!

U schaft het complete boekhoudpakket nu aan voor maar slechts €69,- zonder verdere kosten of verplichtingen. Bovendien inclusief 24/7 professionele helpdesk!

Al meer dan 35.000 tevreden gebruikers gingen u voor. Download onze demo en kies dus ook voor EasyAdmin!

Download de Demo
   
Direct kopen (€69,-)
EasyAdmin ZZP boekhouding

Factuur maken in Excel

EasyAdmin beschikt over een sterk factuurprogramma waarmee u zeer eenvoudig een factuur in Excel opmaakt. U voert uw inkomsten éénmalig in, en de gegevens worden automatisch doorgezet naar uw factuur. U voert gegevens dus altijd éénmalig in! Alle facturen blijven netjes bewaard in uw EasyAdmin bestand en kunnen op elk moment weer opgeroepen worden.
Een voordeel van het boekhouden met EasyAdmin is dat al uw gegevens offline bewaard worden op uw eigen computer. Zo hoeft u privacygevoelige gegevens, zoals uw factuur, nooit online op te slaan. Een geruststellende gedachten! Vele facturatieprogramma’s werken online en zijn daardoor altijd vatbaar voor hackers.

We kunnen het niet genoeg benadrukken, bij EasyAdmin betaalt u slechts éénmalig voor het complete boekhoudpakket. Geen verdere kosten of verrassingen achteraf! Uniek in deze markt, waarbij andere partijen u maandelijks veel geld kosten.

Huisstijl

U kunt u factuur lay-out eenvoudig aanpassen naar uw eigen wens. Het toevoegen van afbeeldingen, logo’s en tekstvakken is geen probleem.
De verschillende kolomkoppen kunt u indelen naar wens, zodat u de perfecte factuur in Excel kunt opmaken. Deze flexibiliteit is een groot voordeel van Excel.

Factuur aanmaken

Naast een sterk factuurprogramma is EasyAdmin een complete boekhouding voor elke ondernemer. U voert in EasyAdmin uw inkomsten in, en hier wordt direct een factuurnummer aan gekoppeld. In uw factuur lay-out kunt u deze factuurnummers direct uit de keuzelijst selecteren. Gegevens voert u dus niet direct in op uw factuur, maar via het inkomstenscherm.
Doordat deze inkomsten direct in uw inkomstenblad ingevoerd worden, zijn deze ook beschikbaar voor uw overige rapportages. Deze gegevens hoeven niet nogmaals in een ander scherm ingevoerd te worden. Dat is de kracht van eenvoudig boekhouden met EasyAdmin.

Factuursoftware

Het gebruik van een factuurprogramma is onmisbaar voor elke ondernemer. Met ons factuurprogramma werkt u veel efficiënter en daardoor bespaart u direct veel tijd. De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft de facturen niet meer uit te printen, alles staat overzichtelijk in 1 systeem
  • Veilig offline op uw eigen computer
  • Print de facturen als een PDF, en mail deze naar uw klanten
  • Alle gegevens zijn per klant inzichtelijk
  • Bekijk uw openstaande en betaalde facturen
  • Uw facturen worden snel betaald met een professionele lay-out
  • Pas uw eigen huisstijl toe op de facturen

Factuurprogramma en boekhoudpakket

Een facturatieprogramma kunt u het beste direct combineren met een boekhoudpakket. Het grote voordeel hiervan is dat elke factuur ook direct verwerkt wordt in de boekhouding. U bent tenslotte verplicht om uw administratie als ondernemer bij te houden. Dan natuurlijk alles overzichtelijk in eenzelfde pakket, toch? U houdt hiermee het overzicht. Op ieder moment ziet u hoe uw bedrijf ervoor staat. EasyAdmin is zowel een factuurprogramma als een boekhoudprogramma, hierdoor automatiseert u de complete boekhouding.

Facturatiepakket uitproberen

Alle EasyAdmin producten zijn 100% te testen middels de beschikbare demo versies. Zo kunt u vooraf bepalen of de factuursoftware van EasyAdmin kan voldoen aan uw wensen. Maak nu uw factuur in Excel en laat u overtuigen! Vele ondernemers gingen u al voor en gebruiken met veel plezier ons boekhoudpakket!