EasyAdmin ervaringen

Ervaringen van bestaande praktijk klanten!

Laat uzelf overtuigen door de kracht van EasyAdmin! Hieronder vindt u een greep uit de ervaringen:

“Wij zijn zeer tevreden over EasyAdmin en hebben geen enkele spijt dat met de start van CleanForum met EasyAdmin als boekhoudprogramma zijn begonnen. EasyAdmin is haar geld dubbel en dwars waard. De layout van de facturen en offertes zien er professioneel uit en makkelijk aan te passen aan onze wensen. De aangiften Omzetbelasting is door EasyAdmin een fluitje van een cent. Zelfs de jaarstukken hebben we de eerste 2 jaar aan de hand van EasyAdmin kunnen opmaken. Ondanks dat wij een beperkte kennis van boekhouden hebben klopten de cijfers met de ingevoerde gegevens in EasyAdmin. CleanForum had één opdracht van een bioscoop verworven, de opdracht uitgevoerd en de factuur verzonden. Dit heeft geresulteerd dat de bioscoopketen alle bioscopen in Nederland de opdrachten aan CleanForum gunt, één van de redenen voor de bioscoopketen was de professionele uitstraling van de offerte en de factuur. Ook van diverse klanten zijn er positieve reacties over de toegestuurde offerte of factuur. Ik ben ervan overtuigd dat de professionele uitstraling van de facturen, eventuele betalingsherinneringen en een enkele aanmaning dat daardoor CleanForum geen wanbetalers heeft.

Buiten het invoeren van de uitgaven en inkomsten is het mogelijk om met EasyAdmin overzicht te houden op de in rekening gebrachte werkzaamheden en de daarbij gemaakte kosten per factuur of project, perfect! En we ontdekken steeds meer mogelijkheden met EasyAdmin, ik ben eeuwig dankbaar dat ik EasyAdmin heb gevonden op internet.”

David Vreugdenhil, Cleanforum

“TAALchecken is mijn vak; niet BOEKhouden. Daarom gebruik ik dus al jàren Easy Admin. In een kwartiertje per dag houd ik alles eenvoudig bij, waarna ik up-to-date bedrijfsinformatie heb. En dat voor een zeer laag, vast bedrag per jaar. Ik snap niet hoe ze het ervoor kunnen doen. En ze voegen ieder jaar weer nuttige en leuke functionaliteit toe, en reageren snel en adequaat op vragen. Ik ben FAN!”

Herman Wieser, TAALchecken.nl

“Wij vinden EasyAdmin een erg prettig en overzichtelijk programma.
De facturen de je kunt maken zien er netjes en verzorgd uit.
Het is ook voor mensen die niet al te kundig zijn op de computer, een makkelijk facturatieprogramma om mee te werken.
En als je er dan toch niet uitkomt, dan wordt je snel en keurig geholpen.
Kortom, prima programma!”

Jacobi Baas, Baasgeveltechniek

“Sinds enige tijd gebruik ik EasyAdmin. Een geweldig programma om de eigen administratie te voeren met zeer uitgebreide mogelijkheden! Vooral de service is echt super!!
Een aanrader voor iedereen die zelf de basisadministratie wil doen!”

M.J. Metten, Metten Advies

“Sinds 2012 gebruiken wij het boekhoudpakket EasyAdmin. Het is een effectief pakket. Het grote voordeel is de compleetheid. Alles wordt bijgehouden met slechts 1x invoeren.
Zo wordt bijvoorbeeld het versturen van een factuur, de BTW aangifte, urenregistratie enz. zeer eenvoudig. Ook de support bij vragen is goed. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn administratie goed wil bijhouden.”

Ron de Wit, SR-training

“Na denk ik alle onder Excel werkende pakketten, die met vriend Google te vinden zijn en waar demo’s van te krijgen zijn, te hebben geprobeerd, was de beslissing niet zo moeilijk meer. Qua prijs en prestatie verhouding steekt voor mij EasyAdmin ver boven de andere pakketten uit.
In mijn branche, havenmeester en beheerder werk ik voor 99% met cash geld en ik vond in EasyAdmin de mogelijkheid om kasstelsel te gebruiken, iets wat ik bij de andere pakketten niet terug vond. Ook het contact omtrent 2 vragen die ik had, was ronduit prettig en vlot verlopen. Voor mij is voor iedere ondernemer en zeker voor ZZP’ers EasyAdmin een Top pakket, dat ik een ieder geval boven alle andere pakketten zal aanraden aan iedere andere (startende)ondernemer.”

John Bijl, Wij-Land

“Als ondernemers, welke naast het bedrijf naast een fulltime baan elders hebben, waren we op zoek naar een boekhoudprogramma zonder veel bijkomende (maandelijkse) kosten.
Nu na een jaar ervaring met EasyAdmin zijn we ervan overtuigd dat dit het meest uitgebreide en volledige boekhoudprogramma is die we zijn tegengekomen voor deze éénmalige prijs.
Onlangs stuitten we tegen een probleem met het programma, welke binnen 24 uur was opgelost. Kortom top!
Een aanrader voor een ieder die een voordelig een prettig boekhoudprogramma zoekt. Wij zijn zeer tevreden!”

Kenneth Kortekaas, Brouwerij Borrelnoot

“Werken als zelfstandige is gericht keuzes maken. Mijn keuze voor EasyAdmin is het zeer prettige gebruik. Standaard is het een gemakkelijke layout. Er zijn heldere invulvelden of je nu een dienst of een product in je bedrijf hebt. Opmaken van een factuur en een offerte zijn echte tijdsbesparingen.
Ik gebruik elk onderdeel van het pakket en bij vragen is de helpdesk zeer snel en hulpvaardig. In goed begrijpelijke stappen wordt de kwestie uitgelegd en je kan weer snel verder.
Mijn streven om de tijd die beschikbaar is optimaal in te zetten, sluit helemaal aan bij het gemak van EasyAdmin. Ik word door mijn administratie niet afgeleid van mijn passie om te ontwerpen.
Binnen EasyAdmin zijn er schema’s en statestieken die mij een goed beeld geven waar ik op elk moment van het jaar bedrijfstechnisch ben.
EasyAdmin sluit goed bij aan en is zeker de moeite waard als startende of gevestigde ondernemer. ”

“EasyAdmin is simpelweg een TOPSYSTEEM voor zelfstandig ondernemers. Simpel en efficiënt. Een goede prijs / kwaliteitverhouding. De kunst is het verder niet ingewikkelder te maken dan het is, zoals dat met zoveel software gaat. Gewoon zo door gaan!
Ik kan het systeem iedereen aanraden.”

“Als je eenmaal op gang bent wil je niet anders meer. Daarnaast is de service die gegeven wordt bij issues geweldig en precies zoals wordt verkocht… Zoek dus niet verder. Op elk front worden verwachtingen waargemaakt”

Mickel Voois, Mantores

“Het kiezen van een goed en betaalbaar administratie of boekhoudprogramma kan een hele klus zijn. Totdat je kennismaakt met EasyAdmin! Geen ingewikkelde modules die veel geld kosten en meestal NET niet dat hebben wij je zoekt. Gewoon een Excel bestand dat vlekkeloos loopt, zo ontzettend uitgebreid en flexibel is dat elke kleine zelfstandige er direct mee aan de slag kan. Geen jaarlijkse abonnement of onderhoudskosten. Een kleine bijdrage en hup aan de slag. Ik werk er nu een jaar mee (zojuist een upgrade gedaan naar EasyAdmin5) en heb inzicht gekregen in mijn financiën, structuur in mijn boekhouding, geld bespaart omdat ik het accountantskantoor minder hoef te betalen EN rust in mijn hoofd! EasyAdmin heeft me dus veel opgeleverd. En ja…de service van Dennis en Daniel is heel goed. Kosteloos hebben ze een aanpassing gedaan in mijn factuur-layout en dat binnen een dag. Ook andere vragen werden direct beantwoord.
EasyAdmin kan ik gerust van harte aanbevelen!!!”

A. Koevoet, Timmer & Klusbedrijf

“Voor veel goede programma’s, die niet eens altijd gebruiksvriendelijk zijn, betaal je een maandelijkse bijdrage. Die is vaak hoger dan de eenmalige aanschafprijs van EasyAdmin. Daarnaast werk ik met een Apple, waar veel programma’s niet op draaien. Easyadmin is geweldig!
En wat betreft de klantenservice; die heb ik nog niet eens nodig gehad. Maar wat ik kan opmaken uit wat ik hier lees is dat maar weinig bedrijven, en aanbieders van diensten, de zaken zo goed hebben geregeld voor de klant als de mannen achter EasyAdmin
(voor Zeeuwen is een goede klantenservice en bedrijfvoering zonder te hoog winstoogmerk dan natuurlijk ook vanzelfsprekend)”

Raoul Chamuleau, Photeau

“Een half jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Omdat boekhouden niet mijn hobby is maar ik wel inzicht wil hebben in mijn financiën ben ik op zoek gegaan naar een pakket dat aan mijn eisen voldeed; gebruiksvriendelijk, inzichtelijk, stabiel en niet te duur.Na een paar proeflicenties op andere pakketten viel mijn keus al snel op op EasyAdmin. Het pakket werkt prima, is eenvoudig en past uitstekend bij mijn bedrijf. Na mijn eerste half jaar ondernemen heb ik EasyAdmin de vraag gesteld of zij iets wilden veranderen in de layout van de facturen. Binnen twee dagen en zonder kosten hebben ze dit voor mij aangepast. Wat een service!”

“Sinds het begin van de oprichting van onze Bio Natuurproducten ‘t winkeltje Damater te Reusel heb ik in januari van dit jaar dit Excelboekhoudprogramma aangeschaft.
Dennis en Daniel hebben met veel geduld en tact mij op de goede weg geleid. Een perfect boekhoudprogramma voor de kleine ondernemer. Vragen worden binnen enkele uren beantwoord.
Ook aanpassingen in het softwareprogramma zelf worden erg snel geregeld en opgelost.
Aan deze service kunnen menige leveranciers van duurdere boekhoudprogramma’s een voorbeeld nemen.”

Johan, Damater

“Ik heb sinds de start van mijn bedrijf lang gezocht naar het juiste boekhoudprogramma. Vaak kwam ik diensten tegen die iedere maand geld kosten. Omdat een ondernemer allergisch moet zijn voor onnodige terugkerende kosten besloot ik verder te blijven kijken. Toen ik EasyAdmin van Excelboekhouding tegenkwam was ik positief verrast door de lage, éénmalige prijs en het gebruikersgemak. Met dit pakket heb ik al mijn boekhouding overzichtelijk op één plek en dat geeft me veel rust.
Ook visueel is het systeem prima in orde en boekhouding is voor mij nu geen stressvolle bezigheid meer. Ik kan EasyAdmin daarom zeker aanbevelen!”

Nils van der Knaap, Sky Internet Marketing

“Precies zoals ik het wilde, hebben Daniël en Dennis ingespeeld op mijn verzoek om mijn facturen zodanig aan te passen dat ik zonder problemen kan switchen tussen de facturen bedoeld voor de zakelijke markt en de facturen voor de particuliere klanten.
Snelle service, zeer prettige communicatie en uitermatie klantgericht meedenken.
Ook op mijn andere vragen die de werking van het programma betreffen, heb ik steeds snel en adequaat antwoord gekregen.
Ik heb nu mijn eerste begin gemaakt met het inrichten van mijn administratie 2013 en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit met zoveel plezier zowel mijn inkomsten als mijn uitgaven geboekt heb. ”

“Dit boekhoudprogramma is prima. Maar wat belangrijker is, waar vind je nog zulke service? Na aanschaf van een (voordelige) update werd gratis mijn administratie overgezet naar de nieuwe versie. En dat nog super snel ook. Tip: ik sla steeds een kopie op in Dropbox.
Dan heb je een backup die vanaf iedere computer met Excel is te openen en mijn boekhouder kan ook ‘meekijken’. Ik ben zeer tevreden.”

Arend, LouisLouis Hairstyling

“Wij werken sinds enige tijd met dit programma en zijn uitermate tevreden over de logische opbouw en gebruiksvriendelijkheid. Het is een perfect boekhoudprogramma voor een zeer vriendelijke prijs en daar krijg je dan ook nog eens een voortreffelijke helpdesk bij. De service van dit bedrijf is zeer hoogstaand, niets is teveel, iedere vraag wordt zeer efficiënt en professioneel afgehandeld. Een grote aanrader!!”

Ira Huberts, Haus Huberts V.O.F

“In mijn zoektocht naar een simpel, secuur en doeltreffend boekhoudkundig programma ben ik terecht gekomen bij EasyAdmin. Ik ben zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van het programma. Het gebruik spreekt voor zich en je hoeft er geen aparte cursus of training voor te volgen. Dit in tegenstelling tot grote ingewikkelde boekhoudprogramma’s. Mocht je support nodig hebben, dan is deze uitstekend. Je krijgt binnen een dag antwoord. De manier van communiceren ervaar ik als zeer prettig.”

Walter van der Linden, SoulDynamic

“Wij zijn nu een aantal jaren bezig met EasyAdmin en zijn zeer tevreden, niet alleen over het programma wat gewoon makkelijk in het gebruik is maar ook de ondersteuning bij vragen! Snel en duidelijk antwoord, altijd daar zijn we blij mee.”

Dirk Bogaart, Schoonmaakbedrijf SIDI

“Als webwinkelier was ik op zoek naar een goede, maar vooral ook makkelijk programma voor de boekhouding.
Ik werkte me losse excel en word bestanden maar toen de winkel begon te lopen werd het allemaal wel heel onoverzichtelijk.
Nu gebruik ik sinds enkele maanden het Easy Admin pakket en ik ben er blij mee!
Inderdaad Easy en makkelijk en overzichtelijk. Bovendien, en dat is ook heel belangrijk, erg goede en snelle support.
Aanrader!”

Paul Coetzee, Boot en outdoorstore

“Fijn en overzichtelijk programma, ook voor de leek, zeer gebruiksvriendelijk en de klantenservice is top!!!”

Joyce van Suijlekom, Trimsalon Joyce

“Een perfect boekhoudprogramma voor de kleine ondernemer. Vragen worden binnen enkele uren beantwoord. Ook een aanpassing in het programma was erg snel geregeld. Aan de service kunnen leveranciers van duurdere boekhoudprogramma’s een voorbeeld nemen.”

S. Nagelhout, Qvina

“Ik ben nog nooit zo blij geweest om aan onze administratie te werken, tevens al diverse andere zzp-ers over jullie uiterst prettige programma verteld.”

“Een geweldig programma, eenvoudig, duidelijk en veel mogelijkheden. Ik ben redelijk gewend aan Excel en werk hier op zich al prettig in, maar julie programma is zo veel eenvoudiger en scheelt mij behoorlijk wat werk! Bedankt hiervoor.
Easyadmin is eigenlijk te doen voor iedereen. Ontzettend fijn om mee te mogen werken en een aanrader voor iedere ZZP-er/ eigen ondernemer.”

Gebroeders van Veenendaal, Betonvlechtwerken

“Gebruik, als ZZP’er, al geruime tijd Easy Admin. Een zeer efficient programma voor werkelijk mijn gehele administratie. Facturering/ Klantenlijsten/ BTW/ Belasting aangiften (BTW etc). Ook de autokosten. Zeer tevreden en helemaal een grote pluim voor de ondersteuning: zeer snel en klantgericht. Excel Administratie is echt een aanrader!”

Mary Stege, Oriendum